284 νέοι χώροι στάθμευσης στο κέντρο της πόλης από την Lois Parking

Το πρόβλημα με τους χώρους στάθμευσης στο κέντρο της πόλης αποτελεί μεγάλο πρόβλημα εδώ και χρόνια, ειδικά τον τελευταίο 1,5 χρόνο που πήρε η πλατεία Ερμού τα πάνω της και αυξήθηκε η ροή του κόσμου, στην περιοχή το πρόβλημα πλέον είναι πολύ εμφανές.

Η Lois Parking η οποία δραστηριοποιείται στην πόλη μας εδώ και 1,5 χρόνο με τη λειτουργία του Finikoudes Multipark, άρχισε τις εργασίες για ανέγερση του δεύτερου πολυώροφου πάρκινγκ στο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας, παρά την πλατεία Ερμού (απέναντι από τα σάντουιτς του Λευτέρη).

Ο δεύτερος πολυώροφος χώρος θα λειτουργήσει στον πρώην χώρο στάθμευσης Καραμανή, επί της οδού Ερμού, και θα έχει χωρητικότητα 284 θέσεων αυτοκινήτων, σύμφωνα με τ’ αναθεωρημένα σχέδια που έχουν γίνει. Εργολάβος του έργου είναι η εταιρεία Lois Builders και διαχειρίστρια του χώρου θα είναι η Lois Parking, η οποία είναι διαχειρίστρια και του πρώτου πολυώροφου πάρκινγκ που λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2014 στη Λαϊκή Γειτονιά, κοντά στην παραλία των Φοινικούδων, με την ονομασία Finikoudes Multipark.

Ο χώρος αυτός έχει χωρητικότητα 200 θέσεων. Oι εργασίες ξεκίνησαν τις τελευταίες μέρες και υπολογίζεται ότι θα διαρκέσουν περίπου ενάμισι χρόνο. Εάν όλα κυλήσουν σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα, ο νέος πολυώροφος χώρος στάθμευσης με την ονομασία Ermou Multipark θα λειτουργήσει την άνοιξη του 2017.

Σε επικοινωνία που είχαμε με εκπρόσωπο της εταιρείας μας ανέφερε ότι η ''Lois Parking πιστή στο πλάνο που σχεδίασε για την πόλη της Λάρνακας, συνεχίζει με την κατασκευή του 2ου χώρου στάθμευσης στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Η χρονική συγκυρία που ξεκινάμε είναι πολύ σημαντικής λόγω των διάφορων επενδύσεων που γίνονται στο κέντρο της πόλης όπου αναμένεται στο μέλλον να αυξηθούν οι ανάγκες σε χώρους στάθμευσης. Η Lois Parking ανέφερε, θα συνεχίσει να παρέχει στο κοινό της πόλης ποιοτικές υπηρεσίες όπως κάνει εδώ και 1,5 χρόνο στο Finikoudes Multipark. Τέτοιες υπηρεσίες περιλαμβάνουν, πλύσιμο του αυτοκινήτου, καθαρούς χώρους , 24ωρη εξυπηρέτηση κτλ''.

Με τη λειτουργία του, το δεύτερο πολυώροφο πάρκινγκ αναμένεται αναμένεται να επιλύσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα στάθμευσης στην περιοχή. Αν λάβουμε σαν δεδομένο ότι θα ξεκινήσει σύντομα και η Λαική αγορά στον υφιστάμενο χώρο στάθμευσης του Δήμου, μπορεί κάποιος να αντιληφθεί τη σημαντικότητα που έχει η χρονική διάρκεια που ξεκινάνε τα έργα.


Πηγή: City of Larnaka.com

Are you looking for a House or Customer for your Property sale?